Volgens Barbara Meter (http://www.barbarameter.com/famaanzee):

 

'Familie Nasdalko aan Zee' is een levende ansichtkaart, met melige teksten als een soort pastiche op de vakantiekaarten die men de familie thuis stuurt. Een beetje hip misschien, een beetje absurd, met een gedeelte uit het bewonderde en geliefde Alice in Wonderland.

De meeste deelnemers waren vrienden van me. Sommige zijn niet meer in leven.

Als ik Nasdalko nu zie, bevangt me voornamelijk een soort heimwee. Naar de verloren tijd.
De Afscheidsmonologen [Bos Theaterproducties]
Regie: Leopold Witte. TONEEL

'De Afscheidsmonologen', is de nieuwkomer binnen de monologenreeks van Rian Gerritsen. Voorafgaand waren, ‘De vaginamonologen’, ‘De gesluierde monologen’, en ‘Het goede lichaam,’ erg populair bij een gemêleerd publiek, van adolescenten tot senioren. Gerritsen speelt zeventig voorstellingen door het hele land. Elke voorstelling behandelt zij het zelfde thema, maar steeds met andere spelers. Onder anderen Sara Kroos, Cornald Maas, Gijs Scholten van Aschat en Esther Gerritsen schreven dé teksten voor de voorstelling.

Flikken was een Vlaamse politieserie die van 1999 tot 2009 door de VRT werd geproduceerd en uitgezonden. De serie werd ook deels uitgezonden door de Nederlandse Publieke Omroep TROS.

 

 

Film van de Friese regisseur Steven de Jong. Het is een vervolg op De Schippers van de Kameleon die twee jaar eerder verscheen.


Boudewijn heeft een gastrol als eenzame fietser    

Aflevering 2: Boudewijn de Groot
zondag 1 februari 2004 22:10
Boudewijn de Groot die de Paapse papoorlog wil winnen door het zingen van een protestsong.